Pimp my ride

Kétszázötven kiállító, több mint ezer szuperjárgány, drift show, újfajta autóalkatrészek és még sok-sok látnivaló. Ezek a kulcsszavai a Németországban megrendezésre kerülő Tuning World Bodsense 2009 autó tuning kiállításnak.
„Hét év alatt a rendezvény Európa legnagyobb tuning kiállításává nőtte ki magát, melyen kifejezetten az iparág jövőbeli újításait és a leginnovatívabb technikákat mutatjuk be” – monda Klaus Wellman, a rendezvény CEO-ja. A show 2009-ben is meg szeretné tartani ezt az előkelő pozíciót, így idén még nagyobb hangsúlyt fektetnek a tuningolás művészetének bemutatására.
A sikerhez persze elengedhetetlen a nagy látogatottság, így nem meglepő, hogy a rendezvény szervezői egy reklámfilmmel is megpróbálják becsalogatni a téma iránt érdeklődőket. A közel egy perces spotban olyan gyönyörű nőket és egy fantasztikus verdát láthatunk, melyre minden férfinak beindulna a fantáziája. Így van ezzel a reklám főszereplője is, akivel túlságosan elszalad a képzelet hintója, s ezért nem várt fordulatban lesz része a jelent végén – akárcsak a kedves olvasóknak. Nézzétek meg ezt a tökös kis filmet és tegyétek le a voksotokat az újonnan beindított szavazórendszerünkön!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr602684644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása