Koton Tündér

A Lifestyle óvszer — nevéhez hűen – nemrégen egy pikáns lifstyle reklámfilmmel rukkolt elő, melyben begerjedt párok esnek egymásnak hol egy folyosón, hol az autóban, hol pedig a jó öreg ágyon. A kulcsüzenet persze itt is a szokásos: bármennyire is belehevülsz a mókába, ne felejts el zoknit húzni. Bár a bostoni AMP Agency nevéhez fűződő spot lendületes és jól összevágott, valljuk be, túl sok különlegesség nincs benne.
 
Ellentétben a filmhez készített vírusfilmmel, mely az eredeti, ágyas jelenetet dolgozta kicsit tovább. Csodának lehetünk szemtanúi, hiszen végre megpillanthatjuk a Koton Tündért, akinek az a feladata, hogy a begerjedt pároknak időben óvszert adjon. „Igen, a Koton Tündér létezik. De nem biztos, hogy időben odaért a házatokba, úgyhogy vegyetek magatoknak saját óvszert, biztos, ami biztos.” – szól a kevésbé vírusszagú üzenet a film végén, mely a nevetés mellett megadja az edukációs élményt is.
 
Ha van egy kis időtök, nézzétek meg a microsite-on az új terméket is, melyet Skyn-nek hívnak, és ami állítólag az eddigi legvékonyabb, de egyben legerősebb óvszer a világon!
 
Itt az eredeti film 

 
 
És itt a vírusfilm 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr402684642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása