Szerenád egy bálnához

Úgy gondolom, hogy ezután a rövid – munkával teli – hétvége után mindenki megérdemel egy kis hétfői nyugalmat és relaxációt. Erre a célra tökéletesen megfelel az Optus legújabb reklámfilmje, melyben egy kisebb szimfonikus zenekar száll tengerre Ausztrália partjainál, hogy muzsikájával a felszínre csalogasson egy gyönyörű púpos bálnát.
 
A spot nem csupán egy íróasztal mögött ülő kreatív agyszüleménye, hanem tudományos alapokra helyezett kísérlet is egyben. Ezek a csodálatos és hatalmas élőlények ugyanis minden évben megteszik vándorútjukat a partoknál, melyen a hímek egy csodálatos szerelmi énekkel próbálják meg magukhoz csalogatni a közelben járó nőstényeket. Az Optus – és a Quennsland Egyetem – ezért megpróbálta szimulálni ezt a csodaszép szerenádot, és ha hihetünk a felvételeknek, igen nagy sikerrel.
 
A telekommunikációs piacon ténykedő Optusnak talán ez az eddigi legnagyobb szabású reklámkampánya, melyhez egy microsite-is tartozik, ahol egy animált felületen saját muzsikával igézhetjük meg a mélyben bóklászó, nőstény bálnát. Érdemes mindkettőt megnézni!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr352684640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása