Beborít a csoki

Néha van olyan érzésem az ambienttel kapcsolatban, hogy csak egy múló divathóbort és majd szépen ráun mindenki. De mindig rá kell jönnöm, hogy ez teljesen megalapozatlan, mikor találkozom egy egyszerű, de nagyszerű megvalósítással, ami a USP és a brand sallangmentes sulykolását végzi el zseniálisan.
 
Az aktivitást a New York-i BBDO ötlötte ki a Milky Way-nek, ami ezek szerint ott nem kék-fehér, mint itt. Egyrészről van egy biztonsági övünk, ami segítségével a metropoliszt ellepő sárga taxik hátsó ülésén lehet rákondicionálódni, hogy következő vásárlási döntésünk alkalmával mindenképp a Milky Way felé nyúljunk – már csak respektből is. Másrészt meg eladáshelyen találkozunk még az üzenettel, ezt látjuk a videón. Utóbbi rendkívül megdobhatná az impulzusvásárlást, ha jó a termék kihelyezés, és egyből a csoki után tudnánk nyúlni ha épp egy lórúgást kívánnánk az endorfin szintünknek. Sajnos a videóban nem látok a háttérben Milky Way-t. 
 
Gondolom, volt több hasonló ambient még a kampányban, ha belefutnátok, ne fogjátok vissza magatokat és osszátok meg velünk linkjeiteket kommentben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr862684635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.03.26. 12:24:50

Már a látványtól is összefut a nyál a számban. :) Ügyes kis gasztro-ambient fogás.

Amúgy nálunk nem csak, hogy nem ilyen a csomagolás, de nincs is belőle karemellás-nyúlós változat sem...:( Vagy rosszul tudom?

bys · http://unhub.com/bysman 2009.03.26. 12:27:01

Én ezt a jelenséget kiskorom óta egyértelműen a Mars-hoz kötöm...

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.03.26. 13:41:11

Bizony, én is. :)

Jackson Sámuel 2009.03.27. 12:19:38

El van találva. Nem rossz az öves se, de a futószalagos az nagyon tetszik!
süti beállítások módosítása