Futurisztikus Forma-1

Még pár nap és újra felbőgnek a motorok Ausztráliában, hiszen kezdetét veszi a 2009-es Forma-1 szezon. Idén példátlan átalakításoknak nézünk elébe, hiszen megváltoztattak egy csomó mindent, a dobogós helyezésektől kezdve, a gumik nevein keresztül az istállók költségvetéséig. A versenyeket követő nézők alighanem kapkodni fogják a fejüket Melbourne-ben, hiszen az autókat is jócskán átalakították.
 
Talán pont ezért döntöttek úgy a spanyol LaSexta televízió csatornánál, hogy készítenek egy rendhagyó reklámfilmet a nagy esemény beharangozására. A 45 másodperces animációban a Száguldó Cirkusz futurisztikus verzióját láthatjuk, melyben őrületes sebességgel suhannak, ütköznek és borulnak a sci-fi verdák.
 
Szerintem nagyon látványosra és szórakoztatóra sikeredett ez a kis kedvcsináló, és valószínűnek tartom, hogy bemelegíti a kiéhezett fanatikusok szemeit a vasárnapi futamra. :)

Közérdekű közvéleménykutatás: Titeket lázba hoz még a Forma-1? Nézni fogjátok?

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr572684634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.03.25. 23:19:55

Ez nagyon súlyos!!!!!
El sem hiszem, hogy egy TV csatorna ilyen reklámot készít. Azért látszik, hogy a spanyoloknak kicsit jobban megy mint nekünk. Nálunk max Palik visító hangját hallanánk előzetesként....:)

Amúgy én már nem szeretem az F1-et, de egy epizódot talán megnézek idén. :)

Jackson Sámuel 2009.03.27. 12:25:59

Enyhe "Wipeout" utánérzés. en.wikipedia.org/wiki/Wipeout_(video_game)

A Forma 1 már évek óta unalmas szerintem. Mindig kitalálnak új szabályokat, hogy a kisebb csapatoknak kedvezzenek, de mégis a nagy csapatok felé "lejt a pálya".
süti beállítások módosítása