A gyanta rossz

Íme, egy ötletes reklámfogás az újságban, melyet egy lézeres szőrtelenítéssel foglalkozó cég, a Depilight készített. Az újságban két összeragasztott lap van, melyeket az olvasónak szét kell szednie. Amikor nagy nehezen letépjük az egyik oldalt a másikról, akkor derül ki, hogy igazából egy ember kezét gyantáztuk. Ezzel a kis trükkel azt a rossz élményt próbálták meg szemléltetni, hogy mennyire kellemetlen a hagyományos szőrtelenítés – valljuk be, elég jól. Én úgy gondoltam, hogy a szolgáltatás nőknek szól, és ezért kicsit furcsálltam, hogy egy szőrős férfikezet használtak a képen. De hát ez már végül is a 21. század, úgy tűnik férfiaknál is van igény erre a technikára.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr302684624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.03.20. 13:10:52

ez kurv@ jó a szőr honnan importálták? rabok haja? vagy felseperték a fodrászüzlet alját? vagy scam ;o))

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.03.20. 14:03:24

Szerintem ennyire nem voltak kreatívok a srácok. :) Csupán rajzolt szőrszálak vannak a képen. De nem is rossz az ötleted. :D
süti beállítások módosítása