Vallj szerelmet egy óriásplakáton!

Bár a Valentin nap már jó pár hete elmúlt, mégis úgy érzem, hogy meg kell osszam veletek ezt a rendkívül romantikus kampányt, melyet a Mastercard készített. A McCann Erickson London „önzetlen” segítségével ugyanis olyan ambient reklámot kreáltak, melyben egy óriásplakátra ültettek fel egy szerelmes férfit, aki a londoni mínuszokban órákig várt, hogy meglephesse barátnőjét a jeles napon. A plakáton egy hatalmas szív volt és egy felirat: „Hannah Davis, légy a Valentinom” Persze a multi is megragadta az alkalmat, hogy párhuzamot vonjon az ünneppel és termékével. A kommunikációjának már jó ideje alapját képezi a „Vannak felbecsülhetetlen értékek” szlogen, melyet a szerelmesek napján ismét megmutattak. „Amit megteszünk a szerelemért: megfizethetetlen” – szerepel a BB alján, amely még szebbé teszi a sztorit. Jópofának tartom a 3 tagú hegedűs brigádot is, akik az akció alatt végig muzsikáltak és ezzel is plusz embereket vonzottak a helyszínre.
Ez a kampány remek példa arra, hogy néha még a nagy gonosz multik is hozzá tudnak járulni valami emberihez, szóval becsüljük meg az ilyen dolgokat! (Az üzleti érdeket meg nézzük el nekik. :)
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr972684614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.03.11. 12:23:22

Ehhez képest az én egy szál rózsám smafu volt.... :)
süti beállítások módosítása