Emberi automaták

Veled is volt már olyan, hogy a nehezen összekotort apródat bedobtad egy ital- vagy édesség automatába, és a szemét gép végül nem adta ki az áhított portékát? Nos, a Kit Kat legújabb ambient fogásának köszönhetően többet ilyen nem fog előfordulni. A londoni Victoria Vasútállomásra ugyanis 3 emberi Kit Kat automatát helyeztek ki, melyekben a szorgos kezű – és szerencsétlen – hostessek garantáltan eljuttatják a nasizni vágyókhoz a csokikat. Ezek az „embermaták” a márka legújabb reklámkampányához lettek igazítva, melynek szlogenje is hasonló: „Úgy melózol mint egy gép?”. Ez az új irány olyan embereket szólít meg, akik úgy érzik, hogy a mindennapi monoton munka robottá változtatta őket, és ezért szükségük van egy kis kikapcsolódásra. (És itt tér vissza a jó öreg „Have a break, have a Kit Kat” szlogen.)
 
Maga az emberi automata ötlete egyébként nem teljesen új keletű, hiszen a sushi, a tamagotchi és a kareokee mellett ezt is a Japcsik találták ki. De ezt a kis szépséghibát leszámítva, remek és innovatív ötletnek tartom az egészet. A kampányhoz persze készült egy reklámfilm is, melyben szintén egy géppé vált ember történetét nézhetjük meg ügyes színész játékkal. Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr572684610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bys · http://unhub.com/bysman 2009.03.06. 14:08:02

Engem telibe találtak már régebben is. Az ebédszünetet rendszerint egy Kit Kat-tal fejezem be, már a gép előtt, hisz': Have a break, have a Kit Kat...

Omyg 2009.03.06. 16:41:12

Ez mekkora ökörség. :D
Kíváncsi lennék mit mondanak erre az emberjogi szervezetek. :-)
süti beállítások módosítása