A repülő elefánt

Úgy gondolom, hogy az elmúlt időszak egyik legaranyosabb vírusvideóját láthatjátok, ha rákattintotok az alant lévő videóra. A film azt a rég óta magasban lévő labdát csapja le, mely a Jumbo – angolul elefánt – és a Jumbo repülőgép közti hasonlóságon alapszik. Nemzetközi Állatvédő Alapítvány (IFAW) kisfilmje nemcsak nagyon szerethető, de mindemellett remekül passzol a közölni kívánt üzenethez is, miszerint a külföldről behozott szuvenírek (elefántcsontból készült portékák, hüllőbőrből készült táskák, teknőstojás, stb.) nagyban elősegíthetik az állatok pusztulását és levadászását. „Jönnének, ha akarnának. Az állatok nem szuvenírek” – szól a headline, ami a film végén teljesen helyére teszi a látottakat.
Ez a kétség kívül humoros és okosan kitalált videó rengeteg emberhez fog eljutni, és biztosra veszem, hogy a turisták egy részének eszébe fog jutni az üzenet, amikor a külföldi bazárban kószálnak ajándékokra vadászva. Én legalábbis ezek után biztosan meg fogom gondolni, hogy vegyek-e ilyen dolgokat… 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr92684605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.02.27. 14:27:05

Ez k**va jó fej. Imádom. :)
süti beállítások módosítása