Valentin-napi reklámcsokor

Engedjétek meg, hogy Valentin nap alkalmából egy kis reklámcsokorral kedveskedjek minden kedves Adrenalin olvasónak.
 
Az első spot – bármilyen meglepő is – egy új-zélandi állatkert reklámfilmje, mely február 14-én különleges Valentin-napi nyitvatartással örvendezteti meg a párokat. A spotot látva már fel sem merül bennem, hogy mit lehet éjszaka egy állatkertben csinálni, biztosan találnak majd megfelelő elfoglaltságot a látogatók. ;) És hogy mit gondolnak erről az állatok? Nézzétek meg ezt a röpke 40 másodpercet, és kiderül. 
 
 A videó hanggal ajánlott! 
 
A második film már sokkal Valentinosabb – ha lehet ilyet mondani. A fehérneműiről ismert cég, az Agent Provocateur arra próbálja ösztönözni a férfiakat, hogy véletlenül se feledkezzenek meg a Valentin nap fontosságáról, különben nem várt megtorlásban lesz részük a felbőszült barátnőktől. Mi tagadás, sokaknak rendkívül fontos ez a nap, melyen kisebb ajándékokkal – mint például fehérneművel – illik meglepni a szeretteinket. Én biztos, hogy ezek után nem fogom elfelejteni a dolgot…

 

A harmadik spot egy szexuális segédeszközöket és egyéb kiegészítőket forgalmazó cég, az Ann Summers kreálmánya, mely annyira erotikus, hogy akár az R-ekció rovatunkban is szerepelhetne. A filmben nem mindennapi hölgyemények ajándékozzák meg mindennapi – fából készült – ajándékokkal a gyanútlan férfiakat, akik nem meglepő módon földre esett állal figyelik a történéseket. „Give him wood this Valantines Day” – szól a szlogen, ami szabadfordításban annyit tesz, hogy: „Okozz neki erekciót ezen a Valentin Napon”. Hmm…kellően provokatív, tetszik. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr522684592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.02.15. 13:59:55

Köszi Adri. :) Tetszenek, különösen az àllatkertes.

Omyg 2009.02.15. 18:20:48

A "give him wood" télleg azt jelenti, hogy állítsd fel a farkát? :D Lol Erre nem jöttem volna rá. Még jó, hogy tud itt valaki angolul ;)

bys · http://unhub.com/bysman 2009.02.16. 09:41:17

Ó, igazán romantikus kis Valentin-napi pakk lett...

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.02.16. 14:09:30

Próbálkozom, próbálkozom.... :)
süti beállítások módosítása