A legmeztelenebb testápoló reklám

Vajon mitől lehet figyelemfelkeltő egy testápoló krémeket forgalmazó cég reklámfilmje?  Talán attól, hogy egy csinos hölgy, laboratóriumi környezetben beszél a termékről? Vagy attól, hogy kihangsúlyozza, hogy a termékükben nincsen semmilyen káros anyag, mely ekcémát, dermatitist, vagy akár rákot okozhatna? Netán attól, hogy a termékek a legtisztább víz hozzáadásával készültek és kismamáktól a férfiakig bárki nyugodtan használhatja?  A válasz természetesen az, hogy nem.
Így tehát gondoltak egyet a kreatívok, és úgy döntöttek, hogy megspékelik az egész mondandót egy „csipetnyi meztelenséggel”. De aztán rájöttek, hogy pár kósza dudával nem fognak túl sok figyelmet kapni, hiszen azt manapság bármelyik tusfürdő reklámban látni (sajnos csak külföldön). Ekkor egy – feltehetően szingli – kreatívnak eszébe jutott, hogy a spotban mindenkinek meztelennek kellene lennie, még a kismamáknak és a férfiaknak is. Ezáltal két legyet ütnének egy csapásra, mert azt is tudnák kommunikálni, hogy nekik nincs takargatnivalójuk. Heuréka, megvan a megoldás!!!!
Így született meg az Elave 45 másodperces kisfilmje, melyben a szereplők tényleg nem takargatnak semmit – szép is a bőrük. :)
A filmet CSAK 18 éven felülieknek ajánljuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr172684572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.01.27. 13:48:22

Tényleg elég természetes mindegyik. Főleg a szőke hölgyemény. :)
Egyébként bátran kijelenthetjük, hogy ez az eddigi legizgalmasabb testápoló reklám. Idehaza is ilyet!!!! :D

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.01.27. 15:18:28

mivé lett a kozmetikaipar :S.. régen még a FA reklámoktól is pirultunk ( ...már aki :))) ma meg tessék "nincs takargatnivalónk" és tényleg :DDD

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.01.27. 21:19:01

Óóóó, igen, a jó öreg Fa reklámok. De jó is volt kamasznak lenni. :D:D
süti beállítások módosítása