Áldozd fel a barátodat egy hamburgerért!

Feláldoznád a barátodat egy Whopper-ért? Nos, a Burger King reményei szerint igen. Ehhez nincs más dolgod, mint 10 barátodat törölni a Facebook oldaladr=l, és máris a tiéd lehet egy ízletes nyammburger. A barátaid pedig kapnak egy lesújtó üzenetet, melyben közlik velük, hogy „feláldoztad” őket.  
Ez az elsőre nagyon alattomosnak tűnő kis ötlet meglepő módon bejött a gyorséttermi láncnak, ugyanis a WhopperSacrifice.com oldal szerint máris 185 ezer embert töröltek a felhasználók egy jó lakoma fejében – és ez a szám folyamatosan növekszik. Az akció egyébként egy falhasználó névvel csak egyszer működik, és valószínű, hogy az ismerőseid egy tetűnek fognak tartani, de úgy tűnik, hogy ez a legkifizetődőbb módja egy kamubarátság megszűntetésének. (Persze bármikor visszajelölheted őket.) Az biztos, hogy sok meglévő fogyasztóhoz el fog jutni ez a viral akció, és az is lehet, hogy néhány „whopper szüz” is megtér az ingyen kaja reményében.
Rendkívül ügyes reklámfogásnak tartom ezt az egészet, még ha egy kicsit negatív is a tartalma. Az biztos, hogy ilyen olcsón és ennyi ráfordítással (1 honlap +1 Facebook alkalmazás) a lehető legjobb hírverést tudták megcsinálni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr142684556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger - Találtál egy jó kommentet? · http://kommentbajnok.blog.hu 2009.01.12. 19:49:49

első?
süti beállítások módosítása