Pornózz élőben!

Hogyan lehet egy felnőtt műsorokat közvetítő tv csatornát népszerűsíteni, anélkül, hogy bármilyen kompromitáló jelenetet mutatnánk az embereknek? Jó kis találós kérdés, ugye? Nos, a puerto rico-i Leo Burnett megtalálta a választ.
Nincs másra szükség, mint egy tükrökkel felszerelt motelszobára és egy rájuk ragasztott tv képernyő-keretes matricára. Így a kedves vendégek saját magukat nézhetik akció közben, és tutira élvezni fognak a műsoridőben. „Mi tudjuk, mit szeretsz nézni” szól a felragasztott szlogen, amely erősen rátesz még egy lapáttal az ágyon zajló jelentre. Biztosra veszem, hogy ha a kedves vendégek egyszer pornóra szeretnének előfizetni, ez a csatorna fog az eszükbe jutni.
Ez is egy újabb példa arra, hogy a vonal alatt zajló ambient akciók olyan termékeknek is pompás reklámot képesek nyújtani, melyek korábban képtelenek voltak kommunikálni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr272684552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskicsicsiga 2009.01.08. 13:58:33

nem rossz 5let szerintem,de lehet,hogy megkéne beszélned a másik "a betűs bloggal" hogy mikor melyikőtök melyik postot teszi ki,vagy legalább figyelni, mert most tök vicces,hogy majdnem egyszerre ugyan az a post jött ki mind2töknél:)
de nem akarok beszólni,bírom én mind2őtöket,csak vicces:)

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.01.08. 15:52:46

Igen, volt már ilyen korábban is. Akkor ők rakták ki pár perccel később a reklámot. Ez van.
Ahogy reklámbuzi mondaná: nem vagyok hajlandó lemondani egy jó reklámról, csak azért mert a másik blogon már kint van. :)
Köszi, hogy szeretsz minket. Mi is szeretünk téged. :)
süti beállítások módosítása