A Myspace az ötödik legnagyobb ország

Az újév kezdetén érdemes kicsit visszatekinteni és szemügyre venni a világban kavargó milliárdnyi adat átláthatatlannak tűnő, de mégis összefüggő rendszerét, melyből következtetni lehet az előttünk álló jövőre.  Szerencsére ehhez nekünk, átlagembereknek csak a mutatóujjunkat kell mozdítanunk, ugyanis vannak olyan szakemberek, akik a szilveszteri bulizás helyett szorgalmasan elemezték az információkat, hogy igencsak meglepő eredményeket tegyenek közzé.
Ilyen például az, hogy 2010-ben a TOP 10 legkeresettebb munkák azok lesznek, melyek 2004-ben még nem is léteztek. Vagy az, hogy Amerikában a tavaly összeházasodott nyolc párból, egy az interneten ismerkedett meg. Engem az is meglepett, hogy Bermudában a legnagyobb az Internet penetráció, míg az USA csak az ötödik.  Az is vicces, hogy a MySpace annyi felhasználóval rendelkezik, hogy akár az ötödik legnagyobb ország lehetne Indonézia és Brazília között. 50 millió felhasználóhoz a rádiónak 38 év, a tv-nek 13 év, az internetnek már csak 4-év, az iPodnak 3, a Facebooknak pedig mindössze 2 év kellett…
Ilyen és ehhez hasonló érdekes információkat láthattok, ha megnézitek az alant lévő videót, mely a Did you know sorozat harmadik része.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr1002684546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása