Így igyál vodkát!

A vodkát mindenki az oroszok italának ismeri, de valójában nem lehet pontosan tudni, hogy lengyel, orosz vagy német eredetű-e. Annyi bizonyos, hogy a XIII. században jelent meg, méghozzá gyógyszerként, gyógyfüvekkel ízesített formában. Na de ennyit a történelemórából, következzen a marketing!
 
Az alant lévő reklám ugyanis mesterpéldája annak, hogyan lehet olcsó vírusfilmet készíteni, mindenféle extra trükk és animáció nélkül. Nem kell más hozzá, mint két megszállott orosz vodkaimádó, akik olyan művészi ügyességgel hörpintik le a nedűt, hogy azt a cirkuszi zsonglőrök is megirigyelnék.
 
Mivel nincs konkrét branding a film végén, az elején erősen elgondolkoztam, hogy ez vajon tényleg egy vírusfilm, vagy csak unatkoztak a srácok. Pár perces kis kiber-barangolás után viszont rátaláltam a válaszra: a vírusfilm egy bizonyos Kosogorov samogon vodkának készült, melyről én még nem hallottam, de a helyi lakosok biztosan egyből felismerik a jellegzetes üvegéről és címkéjéről.
 
Az tuti, hogy legközelebb a barátokkal ha vodkázásra adjuk a fejünket, csak így fogjuk itatni egymást. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr132684543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddo 2009.03.21. 16:33:25


Kiválóan adaptálták az eredeti ötletet a vodkára:

www.youtube.com/watch?v=fufxw6qOjSQ
süti beállítások módosítása