A Puma foltot hagy

Ezek a Puma reklámok még 2003-ban készültek, de mivel remekül passzolnak az újonnan elindított rovatunkba, gondoltam megosztom veletek. Akkor a cég marketingesei erőteljesen cáfolták, hogy közük lenne a printekhez, de az internetnek köszönhetően nem lehetett megálljt parancsolni nekik, és így csak terjedtek gépről-gépre. 2006-ig kellett várni az "igazságra", amikor is Peter Kim (ex - Puma nemzetközi marketingigazgató) fényt derített az ügy hátterére.
Kiderült, hogy ezek a képek egy kis Kelet-európai reklámügynökség munkái, amiket egy tenderre készítettek. Az ügynökség végül nem nyert, de a munkatársak elküldözgették a printeket az ismerőseiknek, akik meg persze továbbküldték az ő ismerőseiknek. Így indult útjára a megállíthatatlan vírus, mely blogviharokat és hatalmas felháborodást váltott ki az emberekből (gondolom főleg a nőkből:)
Ti mit gondoltok, vajon véletlenül szivárgott ki, vagy egy nagyon jól megtervezett víruskampányról volt szó?
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr22684531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2008.12.15. 15:55:38

Szerintem viral. Csöppet úgy érzem, hogy bejött nekik. :D

kiskicsicsiga 2008.12.15. 18:02:04

basszus!
elég húzós...
süti beállítások módosítása