"Azok a boldog szép napok"

Lassan már mindent hajlamos leszek marketing aktivitásnak gondolni. Bár lehet én vagyok már túlontúl gyanakvó és minden megnyilvánulást gazdasági érdekek szerinti jól megfontolt, irányított kommunikációnak hiszek. Na, de ne merüljünk gibson-i utópiák szintjére, mert az egyenes út a gyomorfekélyhez.

A postafiókomban landolt a mi Nagyvárosi Farkasunkról, Feróról egy Youtube videó. Elég jól sikerült anyag. Telefonos felvétel arról, ahogy a
Hal a tortán-című műsor forgatásán mindenkit elküld az anyjába. Tények: 2 napja van fent a cucc, és most tart kb. a 15 000-dik view-nál. Minden kritériumnak megfelel, aminek egy vírus videónak kell. Egy biztos, terjed, mint a pestis, és egy Hal a tortán-szerű celeb parádénak egy ilyen botrány semmit sem ront a márkaértékén.
Ferónak talán még épít is. :D

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a legendás
Beatrice pöttyös kendős frontembere tényleg kiakadt a műsorban és reális arra az esély, hogy ez a szösszenet igazi. Na, de én ezt nem hiszem el. Ha azt mondom, hogy zseniális a cumó akkor jelentkezne az elkövető lesz oly’ szíves? Kap egy Adrenalin babérkoszorút, az mégse vágja át a hangszálakat olyan finom precízséggel, mint a penge.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr332684522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borsodi Chevis Dundi · http://www.chevroletmiskolc.hu/blog/ 2008.12.05. 22:06:36

Igaz. Mindegy mit, csak beszéljenek rólad. De azért a bunkó az bukó marad, a paraszt meg paraszt, a művész meg művész. Csak legyen valaki, aki eldönti, hogy ki, mikor, mi.

bys · http://adrenalin.blog.hu 2008.12.08. 09:33:04

Szerintem azért nem mindegy, hogy mit beszélnek, de speciel ez Ferónál, meg egy ilyen celeb műsornál belefér.
süti beállítások módosítása