Megvan a Coca Cola titkos receptje?

Az életben sok olyan rejtély van, melyekre sosem fog fény derülni – legalábbis nem a mi életünkben.  Ilyen misztérium például a Loch Ness-i szörny létezése, az ufók Föld béli látogatása, Elvis eltűnése, és a Coca Cola titkos formulája.
Az utóbbiról azonban most megtudhatunk némi információt, mivel az óriáscég az egyik reklámjában elárulja a recept pontos lelőhelyét. Nem is gondolnátok mennyire szem előtt volt mindezidáig. :) A formula egy rizsszemre van írva, ami egy üvegpalackban lapul, az viszont egy kagylóban van, melyet két dühős rák védelmez. A rákok és a kagyló egy nagymami retiküljében bújnak meg, ami pedig egy békákkal őrzött kincses ládában rejlik. Ezek a strázsáló békák viszont egy kalózhajó tartózkodnak, amely egy óriáscet gyomrában hánykolódik. Szegény kis óriáscet viszont egy kialudt vulkán, vízzel feltöltött üregében raboskodik és egy nála még hatalmasabb (kétfejű) szurikáta tartja fogságban. Hogy a szurkiátával mi van, azt nem árulom el. Nézzétek meg! :) 


 

Mint az már kiderült, egyáltalán nem tudjuk meg, hogy mi van a formulában, de azt viszont igen, hogy mi nincs: tartósítószerek és mesterséges ízadalékok. Szuper.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr912684509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endzs 2008.11.25. 14:24:15

Hát ez a reklám érdekes:) pontosabban mondva a reklám megalkotója. Vicces a receptnek a lelőhelye(i)...
süti beállítások módosítása