Haláli reality

Nemrégiben olvashattatok egy postot Szmókermenről, aki a Utah állambeli gyerkőcöket próbálta lebeszélni a dohányzásról. Úgy látszik, hogy Amerikában tényleg komolyan veszik a prevenciót, hiszen november elején kezdetét vette az ország legnagyobb anti-dohányos kampánya.  A truth® és az MTV közös akciójában egy valóságshow paródiájába bújtatják a felvilágosító üzeneteket, melyekre reményeik szerint jobban figyelnek majd fiatalok.
 
A nálunk is oly népszerű celebes reality-k mintájára épülő panamai kaland során egymással kell megküzdeniük a játékosoknak, egy bátorságpróba keretén belül. Van itt minden: sziklagurítás, folyékony vegyi anyagok szájban történő szállítása, halálmocsár, ugrás a semmibe, stb. Persze minden próbát párhuzamba állítanak a cigarettával, vagy az azokat gyártó gonosz cégekkel.
 
Én jót mosolyogtam az egészen, bár viccesebb lett volna, ha tényleg igazi a műsor. :)
 
Teaser 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr172684505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása