Végtelen fájdalom

A háború nem csupán front, lövöldözés, bombázás, romok, menekültek, halottak és sebesültek. A háború bizonyos lelkiállapot is, felajzott érzelmi és mentális energia, amelynek ki kell sülnie, ki kell égnie mintegy önmagától, saját pokoli dinamikájának és logikájának megfelelően. De amíg ez nem történik meg, felemészt mindent és mindenkit, aki az útjába kerül.  Így az olyan ember számára, aki minden percét a pusztulás és halál árnyékában tölti, az élet csupán egy szűnni nem akaró taposómalom.

Erre a koncepcióra építette a francia TBWA reklámügynökség a Pain without boarders civil szervezet segélykiáltását, mely enyhíteni kíván ezeknek a szerencsétlenek a fájdalmain. A gyógyászati területen működő humanitárius szervezet 1996-ban alakult, olyan orvosok által, akik a fájdalomcsillapítás tudományában akarták segíteni a külföldi, szegényebb országokat. Küldetésüknek tekintik, hogy fejlődést érjenek el a diagnózis felállításában és a fájdalom-kezelésben. Adományokat gyűjtenek, hogy a rossz helyen és rossz időben lévő lakosság egy kicsit végre fellélegezzen a sújtó átok alól.
Mindezt egy reklámfilmmel és három printhirdetéssel próbálják elérni, szerintem eléggé jól.

Printek: 1. 2. 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr642684494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása