A telekommunikáció története

A Carphone Warehouse Európa első számú, független mobiltelefon kereskedője, mely kilenc országban, több mint 2400 üzlettel van jelen a piacon. Az elmúlt öt évben jelentős szereplővé nőtte ki magát a telekommunikációs eszközök forgalmazásában, és ezután is rendületlenül terjeszkedik tovább.

Reklámfilmjükben azt mondják, hogy bár ebben az iparágban minden rendkívül gyorsan változik, ők mindig lépést tartanak a korral és a legújabb technológiával. Valljuk be, az üzenet nem túl egyedi, ám a megvalósítás már annál inkább.
Az ügyesen átgondolt és gyönyörűen animált, egy perces spot csak úgy repíti a nézőt a füstjelek korából, a legkisebb mobiltelefonok és kommunikációs kütyük cyber világába.
Az animátor egyébként Kristofer Storm, akinek a nevéhez korábbi, hasonló stílusú munkák is fűződnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr702684477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása