Új médium a fejhatáron

Úgy tűnik, hogy az ausztrál Air NZ-nek sikerült kitalálnia egy újfajta médiumot, mely akár forradalmasíthatja a reklámipart. Ők az elsők a világon, akik tarkóra tetoválható reklámmal próbálják meg eljuttatni az üzenetüket a potenciális ügyfelekhez. Ez a rendkívül kiFEJező médium kétségtelenül az utóbbi idők egyik legfurcsább ötlete, mely nagy FEJlődést ígérhet a piacnak.

A vállalkozó kedvűek – 1000 dollárér cserébe – magukra varrathatják a cég logóját, amit utána büszkén mutogathatnak a konditeremben kiFEJezetten a nagydarab haverjaiknak. A tetoválás nem szól örökre, így azoknak a kopaszoknak sem kell félniük, akik nem túl márkahűek.
Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a végkiFEJlete ennek az elképzelésnek. Az biztos, hogy a humoromnak van még mit FEJlődnie... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr462684452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása