Mentsük meg a bolygót!

Sok cég reklámozza a környezetbarát termékeiket, ezzel is azt sugallva, hogy ők törődnek a környezettel. De ez az egyik első alkalom, hogy magát az üzenetet is környezetbarát médiumon közvetítik. A Brand Xperiencelétrehozott egy olyan elektromos járművet, mely nem csak, hogy nem bocsájt ki széndioxidot, de a rajta lévő oriásplakátot is újrahasznosított papíron jeleníti meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cég járműi 25 amerikai városban, 25 mph sebességgel képesek közlekedni. A növekvő energiaárak és az egyéb káros hatások miatt, ez a szennyezés mentes, mozgó oriásplakát nemcsak életképes, de még akár olcsóbbá is teheti a reklámozást.

A másik környezetbarát médium Miamiban található, a buszmegállókban. Pontosabban maga a buszmegálló zöldbarát, mivel szerkezeti elemei úgy lettek kialakítva, hogy a napenergiát összegyűjtse, és azzal világítsa a CLP-ket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr262684454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása