Szokj le végre a telefonról!

Kicsit depresszív. Nem. Nagyon depresszív. De érthető, nem? Mert fogadjunk, hogy te is újra és újra megfogadod, hogy leteszed azt a rohadt mobilt vezetés közben, és nem csetelsz. Nem, még a dugóban döcögve sem. Pláne nem a gyorsforgalmin, amikor 70-nel porolsz haza. N E  T E D D! Mert minden üzenet lehet az utolsó... ott a hóhér kötele a nyakadon. Erős kampány, szeretjük.

aca-m_hangman_i_miss_you.jpg

aca-m_hangman_i_love_u.jpg

aca-m_hangman_i_am_late.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr6912476313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elemes 2017.05.03. 18:27:11

az ausztrálok szeretik a sokkoló közlekedésbiztonsági reklámokat

2017.05.04. 06:48:35

@elemes: hát igen. Inkább a reklám legyen sokkoló. Az A oszlop nagyobbat üt.

2017.05.04. 08:08:34

A gyorshajtásnál megszokott zsebbevágó bírságok mintájára én erre is hoznék rendeletet: félmillió forint, akit rajtakapnak telefonnyomkodás közben. Ennek talán lenne vissztartó ereje. Ha van veszélyesebb dolog a száguldozásnál, akkor a vezetés közbeni cset, böngészés sms stb biztosan az. Egyébként a legszörnyűbbnek azt találom, hogy FELNŐTT DÖNTÉSKÉPES embereknek magyarázni kell miért ne basztassák a mobiljukat a volán mögött, illetve hogy ilyen méreteket tud ölteni az önkontroll hiánya (függőség), hogy már fél órát sem bírnak ki anélkül hogy ne nézzék meg ki milyen debil szelfit poszolt magáról a neten. Aztán meg megvannak sértődve hogy óvodásként kezelik őket.

A minap láttam -éppen a gyorsforgalmin- egy olyan figurát, aki a telefontartót közvetlenül a pofája elé applikálta, kitakarva vele a látótér legfontosabb részeit. Nála már a telefon van központban, és amire figyelni kéne márcsak perifériális látómezőben... mögötte autózva még azt is láttam mit nézeget vezetés közben. És sehol egy rendőr.
süti beállítások módosítása