Csontvázként legalább egyenlőek vagyunk

A legtöbb amerikai egyetért abban, hogy az embereknek egyformán tisztelettel kell bánniuk egymással. Az Egyesült Államokban élők (és hát hol nem) mégis ennek ellenére napi szinten kerülnek diszkriminatív helyzetbe a nemi, faji, vallási megkülönböztetés miatt. Talán a szeretet az egyetlen dolog, ami nem válogat, ami nem tesz különbséget. Erre jött rá a Bias ügynöksége, aki csontvázakon keresztül hívta fel a figyelmet a problémára Valentin nap alkalmából...

sceleton.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr157242933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whw (törölt) 2015.03.06. 06:46:20

És miért csak emberek szerethetnék egymást? Én ezt kirekesztőnek érzem. Állatok szerelme? Két kutyus párzása? Az nem lehet szép?
És egy ember és állat kapcsolata? Pásztor megtosz egy birkát egy csillagfényes, magányos nyári estén?
Nem kellene ilyen szűklátókörűen gondolkodni. A rasszokon és vallásokon átívelő szeretet már annyira ósdi.

Mellesleg a rabbi és az imám valószínűleg közösen vágná el egy ataista torkát, ha az felhívá a figyelmüket arra, hogy a képzeletbeli barátjuk nem létezik.

"A legtöbb amerikai egyetért abban, hogy az embereknek egyformán tisztelettel kell bánniuk egymással."
Of course... Irakiak, afgánok, vietnamiak, panamaiak, grenadaiak, meg úgy általában az USA-n kívül élők tapasztalták, mekkora tisztelettel lövik őket halomra. És sok amerikai sincs arról meggyőződve, hogy a kormányuk puszta szeretetből figyeli meg őket és csorbítja alkotmányos jogaikat. Pl amikor a második kiegészítést semmibe véve lefegyvereznék a törvénytisztelő polgárokat.
Úgy gondolják, hogy mondvacsinált szeretettel mindent el lehet adni és leplezni?
süti beállítások módosítása