Heineken: ezt dobta a gép

Open your world - vallja a Heineken. És gondoljták, ezt miért is ne lehetne akár így: repülős rulettet játszattak a gépükre várakozó utasokkal. Egy pörgetés után máris megjelent előttük egy új úticél, ahová a játékost el is utaztatták...
heineken-departure-roulette-header.jpg
departure-roulette-hed-2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr505422932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ROTFL Manó 2013.07.24. 23:16:58

Az a viszkető érzés fogott el, hogy ilyen totál elvadult ötleteink nekünk is voltak, ráadásul már vagy tizenöt évvel ezelőtt, de mivel nem voltunk tőkeerősek, ezért mindenki hülyének nézett minket, legyintettek ránk és elhajtottak. Itt meg hájpolnak a Heinekennek, mert az a cég _tényleg_ el tud utaztatni a világ végére is, váó!

Totál beigazolódik az a régi mondás, miszerint az őrült és a különc milliomos között csak az utóbbi vagyona a különbség.
süti beállítások módosítása