Élményvezetés a Halál útján

Igazi élményutat kínál a Mitsubishi legújabb kampányában: az Outlander és az Outlander Sport modellek új microsite-ján Bolíviába látogathatunk egy 360°-os tesztvezetés keretében.

 

Yungas Road, közkeletű becenevén a Halál útja, évente 2-300 emberéletet követel, szóval nem túlzunk, ha azt mondjuk, a videó készítői saját életükkel is játszottak a pénzükért. A 180LA ügynökség ötlete nyomán készült utazásról a Mitsubishi Facebookon és Twitteren is megosztott részleteket, de a legjobb tényleg az, amikor ott ülhetünk az anyósülésen.

 

A kampány honlapján ráadásként a bolíviai életről, valamint a kulisszatitkokról is megtudhatunk többet - csak aztán el ne szédüljünk a nagy magasságoktól.

 

 

 

Bónusz: nemrég a Top Gear is végigcsinálta a halálutat, némileg viccesebben kommentálva, mint a Mitsubishi, igaz, náluk nem nézelődhetünk olyan szabadon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr182931234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sákif za morro? 2011.05.26. 00:22:36

Lehet késő van, de én nem értem ennek az írásnak a lényegét. A TG adást láttam, a tecső videó rövid és semmitmondó. Az időrablás a megbocsáthatatlan bűnök egyike.

Terror Dzsoni 2011.05.26. 08:12:21

@Ben Zinkoot: Nem a videó a lényeg, hanem a link, ami felette van, tanulj meg olvasni, ha meg tudsz, akkor tanuld meg értelmezni az olvasottakat...

Az hülyeség is a megbocsáthatatlan bűnök egyike...
süti beállítások módosítása