Őrültek háza a Sainsbury's-nél

Több mint 74 millió fontot sikerült összegyűjtenie az Egyesült Királyságban a Comic Relief nevű tévéműsornak, amely az angol nyelvű humor nagyágyúit gyűjti össze minden évben, hogy aztán a műsor alatt befolyt adományokat a rászorulóknak adhassák. A március 18-án megrendezett Red Nose Day 23 éves történetében ez volt a legnagyobb összeg, ami eddig összegyűlt, és ebben (sok más cégen és szervezeten kívül) szerepet vállalat a Sainsbury's áruházlánc is.

Nem is akárhogyan: az áruház munkavállalói megígérték, hogy minél több piros bohócorrot adnak el, annál nagyobb ökörségeket csinálnak meg a való életben és a kamerák előtt - végül természetesen az összes bolondozós videó elérhetővé vált az akció honlapján.

 

 

Nagy kedvencünk a fagyasztott árusoron történő dance-off, gyönyörű példája annak, hogy hogyan csaljunk mosolyt a vásárlóink arcára, amikor meglátnak majd egy alkalmazottat narancssárga baseball-sapkában. A többi videó megnézhető az akció honlapján, a chilievés is gyönyörű. Az áruház egyébként megsütötte az ország legnagyobb mézeskalácsát is, a 4,5 méter hosszú süti is hozzájárult ahhoz, hogy végül 9 millió angol fontnyi adományt sikerült összegyűjteniük.   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr712758117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása