Az új Fiesta lenyomott egy Lambót

Nemsokára kijön az új 2011 Ford Fiesta, melyet rendkívül nagy várakozás övez szerte a világon. A modell csupán néhány hónap múlva érkezik az Egyesült Államok kereskedéseibe, ám több mint 6000-en máris megrendelték, 100.000-en pedig előjegyzést vettek fel az autóra.
 
A Ford Fiesta Mozgalomnak köszönhetően száz, a közösségi médiában aktív fiatal vezette az új Fiesta-t hat hónapon keresztül és számolt be a különböző közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, FickR, YouTube), illetve blogjában a tapasztalatairól. Amerikában már a megérkezése előtt egy évvel elképesztő várakozás övezte a kisautót, amelyet a leendő vásárlók még azelőtt megkedveltek mielőtt személyesen is kipróbálhatták volna.
 
A mozgalom mellett persze különböző vírusvideók is keringenek a neten, melyek egyikében a Fiesta lenyom egy Lamborghinit. No persze nem gyorsulásával, hanem például a fordulási sugárával, a visszapillantóján lévő hasznos irányjelzőkkel és a méretes csomagtartójával.

 

Egy másik videóból pedig kiderül, hogy a négykerekű jármű akkor is tökéletes, ha épp zombik elől menekülünk az erdőben – hiszen kulcs nélkül nyíló ajtaja értékes másodperceket takaríthat meg az áldozatoknak.

 

Az autó hivatalos reklámfilmjében is mindent megtesznek, hogy megmutassák: "elég nagy dologról van" szó.   

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr22685204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása