Honlap a Youtube-on

Egy cég életében – többnyire – hangsúlyos szerepet kap a saját weboldal, hiszen azon keresztül tudja reprezentálni magát az ügyfelek és a külvilág felé. Egy reklámügynökségnél ez még fontosabb, hiszen egy jó honlappal be lehet bizonyítani, hogy kreatívok és profik az ott dolgozók – tehát jogosan bízhatják rájuk a márkákat.
 
A BooneOakley reklámügynökség is meg szerette volna mutatni, mennyire innovatív és nyitott az új dolgokra, ezért egy igazán egyedülálló felületet választott a honlapjának: a Youtube-ot. Felhasználva a „Tecső” meglévő interaktív szolgáltatását – melyről már mi is írtunk – elkészítették a világ első stream-honlapját, ahol minden ugyanúgy működik, mint egy rendes oldalon: megnézhetjük az ügyfeleket; böngészhetünk a reklámok között; híreket és egyéb tartalmakat olvashatunk; valamint megnézhetjük a személyes kedvencünket, az ügynökségi víziót.
 
A zongorázó macska mellett az is szimpatikus, hogy a srácok nem kapcsolták ki a kommentelési lehetőségeket, így bárki kifejezheti tetszését vagy nemtetszését az oldallal kapcsolatban. Bár nem túl felhasználóbarát és gyors a site, mégis élvezetes pár percet nyújt, amíg az ember felfedezi – tehát képes megmutatni azt az élményt, amit az ügynökség vélhetőleg a munkájában is megteremt.
 
Az biztos, hogy rengeteg figyelmet kaptak, és nem lennénk meglepődve, ha azóta már jó pár új ügyfelük lenne.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr542684790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oligan (törölt) 2009.12.01. 12:48:02

Ez bitang jó. Kár, hogy ellőtték a poént és most már nem tudjuk megcsinálni... :)

bys · http://unhub.com/bysman 2009.12.02. 09:20:03

Bravo!
Valóban az egyik legjobb platform az ügynökségi site a bicepsz mutogatására. Telitalálat. Vannak még kedvenceim. Pld a Modernista: www.modernista.com
Vagy a Crispin Porter: beta.cpbgroup.com
Szembeötlő, hogy az utóbbi idők nagy port kavart ügynökségi megoldásai, mind smo-ra építenek, hiszen így lesz belőle buzz.
Itthon meg még ott tartunk, hogy sokszor az email ím is hiányzik a site-ról.
süti beállítások módosítása