Amitől jobb lehetett volna a Balaton Sound

Elég sok negatív kritika érte a Balaton Sound-on összegyűlt népet az interneten. Kaptak sok hideget, meleget már kevésbé. Egy dologgal talán jobbá lehetett volna tenni a rendezvényt, de biztonságosabbá és kreatívabbá legalábbis mindenképp: a Heineken videóban látható ötletével, amely szerint a szórakozóhelyekre betérők nem normál pecsétes belépőt kapnak a karjukra, hanem egy érzékelős mikrochipet. A chip az izzadás alapján méri az alkoholszintet a szervezetben, így jelezve, hogy mikor gáz már (mindenkor gáz különben) autóba ülni ivászat után...

3047683-slide-s-4-hey-ad-people-youll-be-inspired-by-and-mayb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr987622284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pierr Kardán 2015.07.14. 08:16:56

Töröm, töröm, töröm, már ipari bontókalapáccsal töröm a fejem, de egyszerűen nem jövök rá, hogy ettől a chiptől hogyan lehetett volna jobb a Sound?!?!

Leptis Magnaq 2015.07.14. 08:27:24

Ez volt a Heinecken reklám. Gyenge!
süti beállítások módosítása