Bréking: Coca-Cola drónok lepték el Szingapúrt!
Bréking: Coca-Cola drónok lepték el Szingapúrt!

Szingapúr. Felhőkarcolók. Építkezés. Külföldi munkások. És akkor jön a Coca-Cola, aki törődik az otthonuktól, szeretteiktől távol dolgozókkal, és meglepi őket egy kis boldogsággal.
A Coca-Cola drónok - nyilván - kólát juttattak fel a munkásoknak az épületek tetejére, na de nem ettől várta a cégóriás, hogy jobb kedvre derüljenek, hanem azoktól a fényképes üzenetektől, amelyeket a kólás palackokra erősítettek... Szép.

coke drones 563.jpg

Légy a Pinterest lakberendezője!
Légy a Pinterest lakberendezője!

A CB2 Home közösségi Pinterest oldalának látogatottságát dobta fel új kampányával: Manhattanben berendeztek egy fullos lakást, Pinterest tárgyfotók kedvelései alapján. Amelyik székre, kanapéra, ágyra érkezett a legtöbb szívecske, azt máris beépítették. Így készült el a világ első Pinterest-lakása. Kár, hogy a kérót nem adták oda senkinek, helyette 5000 dolláros bútorutalványt sorsoltak ki a promóban...

APT-CB2_1.jpg

Legyen gülümobilod!
Legyen gülümobilod!

Megvan gyerekkorunk egyik nagy kedvence? Mennyi vicces kínai játék meg matrica készült imbolygó szemekkel, imádtam. Most végre elkészült Androidra is. A Googleyize app bármely fotóból élő háttérképet varázsol a telefonra, mozgásra érzékeny szemgolyókkal. Hülyeség? Az! De mégis milyen jó már. Innen leszedhető. ;)

Googleyize-Live-Wallpapers.jpg

 

süti beállítások módosítása