Heti 1 szex
Heti 1 szex

Kommentár nélkül.

420549_10151254059575199_1915178862_n.jpg

 

Hogyan fertőzzük az internetet?
Hogyan fertőzzük az internetet?

Hogyan készítsünk olyan vírusvideót, amit a felhasználók önként és dalolva letöltenek, mi több, továbbküldenek? A Brandsavant szerint a képlet egyszerű:
1. Végy egy lufit, vidd fel az űrbe és ugorj ki belőle.
2. Ennyi.
A valós megoldás ettől természetesen jóval bonyolultabb, ha se lufid, se pénzed. Az esélyek talán jobbak, ha lottóval játszunk.

space1.jpg

Azonban nem csak a vírusok (legyen fenyegetőek vagy csupán émelyítők) fertőzik az internetet, a trolloskodás ...

Ingyen 007 mozijegyek 70 másodpercnyi futásért!
Ingyen 007 mozijegyek 70 másodpercnyi futásért!

Szívatós promó a Coca-Cola kreatívjaitól: vonatállomáson kihelyezett automatákkal exkluzív 007 jegyek ott helyben? Igen. A szomjas utazó csak kér egy Zero kólát az automatából, majd ha igent nyom az "akarsz ingyen jegyet?" kérdésre, egy csapásra elindítja a játékot. A játékosnak 70 másodperce van eljutni az állomás egy túlsó pontjára a másik Cola-automatához. Ez elvileg egyszerű volna, ám a stáb szándékosan megnehezíti az utat "véletlenül" leomló ...

Mi nem hoz tűzbe egy pasit?
Mi nem hoz tűzbe egy pasit?

Elgondolkodtató sorokat fogalmazott meg a Velvet.hu egyik férfiolvasója. Felsorolt 7 konkrét indokot, amiért besokallt a nőktől , és lássuk be: teljesen igaza van. Hölgyeim, ha értelmes, gondoskodó, netán tehetős férfira vágynak, morfondírozzanak el a felsoroltakon, ellenkező esetben soha nem fogják lángra lobbantani a kiszemelt pasit. Ha meg mégis sikerrel járnak, akkor a szerelem kellemetlenül perzselő tüzének csillapításához ajánlunk néhány gyönyörűen ...

Para lift
Para lift

Utazol a liftben. Valahol a 85. emelet magasságában hirtelen kirobban a padlózat a lábad alól, és alattad csak a liftakna ijesztő mélysége tátong. Te hogy élnéd meg? A videóban szereplő alanyok láthatóan bepánikoltak az LG ötletétől, amellyel az új IPS monitoraik drámai élethűségét próbálták szemléltetni. Az animáció lehetett volna kicsit sokkolóbb is, de talán nem mertek megkockáztatni egy szívinfarktust. :)

LG_IPS_monitor.jpg

süti beállítások módosítása