Heti 1-2-3 szex
Heti 1-2-3 szex

Kommentár nélkül.

stockholmcondom1.jpg

stockholmcondom2.jpg

stockholmcondom3.jpg

Boci-bú
Boci-bú

Ez egy brutális állatság, de komolyan. Ja, hogy ez is csak Photoshop? Akkor is. Mostantól csak vizes kalippót vagyok hajlandó nyalogatni, akinek meg a lenti hirdetés láttán tejes jégkrémre fáj a foga, az kapja be. A pálcikát. Na meg van itt egy butuska japán fagyispot is mára... Látott már valaki valaha igazán vicces fagyireklámot???

ice-cream-cow-600-59794.jpg

 

A vállamat egy sörért
A vállamat egy sörért

Mára is van egy masinánk: az úgynevezett Rugbeer-t a brazil Ogilvy álmodta meg Argentínában a Cerveza Salta sörnek. Itt a rögbi még a focinál is népszerűbb - még szerencse, különben labdával kéne oldalba rúgni a gépet, hogy sört adjon. Az érme bedobása után nem történik semmi, egészen addig, amíg neki nem rohanunk vállal vagy fejjel vagy gyilkos mellkasszőrzettel, a lényeg, hogy keményen oldalba bökjük az automatát a söröcskéért.

Rugbeer-Salta-Ogilvy-needs-tackle-to-get-you-beer.jpg

 

1 Tweet = 1 Ice Tea
1 Tweet = 1 Ice Tea

Itt egy igazán aktuális ötlet ebben a büdös melegben, bár mi nem élvezhetjük, hacsak nem ruccanunk ki gyorsan tesztelni a dél-afrikai BOS Ice Tea szuper automatáját, amely Twitterrel működik. A felhasználónak Twitteren keresztül kell "megcsapolnia" a masinát, a gép pedig jutalmul megdobja őt egy ingyen doboz frissítővel. Az installációt a Cow Africa ügynökség készítette.

atyourservice.jpg

Meztelen igazság
Meztelen igazság

A Vanguardia Magazine jóvoltából lehull a lepel - na meg az öltöny - Obamáról, a botrányhős Julian Assange-ról és Mahmud Admadinezsádról. A Photoshoppal kreált köldökös-mellbimbós sajtósorozat bevállalós módon mutatja be, hogy mutat a kendőzetlen igazság egy hiteles hírmagazin hasábjain.

Vanguardia_Magazine_Obama_ibelieveinadv.jpgVanguardia_Magazine_Julian_ibelieveinadv.jpgVanguardia_Magazine_Mahmoud_ibelieveinadv.jpg

süti beállítások módosítása