Heti 1 szex(shop)
Heti 1 szex(shop)

Kommentár nélkül.

sex-shop-sex-shop-small-17535.jpg

Képzeld újra!
Képzeld újra!

A Kleiner Perkins Caufield & Byers nem kispályás cég, egyesek szerint a Szilícium-völgy egyik legnagyobb kockázati tőke befektetője. Azon kívül, hogy olyan cégekbe pumpáltak pénzt, mint a farmvilles Zynga vagy a Soundcloud, rendszeresen tanulmányokat is közölnek. Nemrég a D10 konferencián beszéltek a 2012-es internetes trendekről, akit érdekel a teljes anyag, letöltheti innen.

digital.jpg

Csodára senki se számítson, nem osztanak meg olyan infót, ami bennünket is milliomossá ...

Vasszer gombnyomásra
Vasszer gombnyomásra

Az Evian egy rettenetes problémára talált akut megoldást: mi van akkor, ha elfogy az ásványvíz a hűtőből. Belegondolni is rossz... Na, most már nem kell tovább stresszelnünk magunkat emiatt, csak megnyomunk egy-két gombot a hűtőre tehető, mágneses, cseppalakú ketyerén, ami az interneten keresztül azonnal pótolja nekünk az életet jelentő Eviant.

evian-smart-drop.jpg

 

 

Isten óvja a királynőt!
Isten óvja a királynőt!

A korábban bemutatott skála apropóján körülnéztünk egy kicsit a britek háza táján: ki mivel ünnepelte a gyémántévfordulót . Gyakorlatilag az egész ország Union Jackbe öltözött, nem csak képletesen. Természetesen a hirdetők sem hagyhatták ki a lehetőséget, a divattól a sütiig minden a nagy eseményről szólt, sőt, még a világ legöregebb brandjeként számon tartott  Lyle's Golden Syrup is ünnepi köntösbe öltözött. Mi most mégsem ezekből válogattunk, ...

Jól csúúúúúúúúúúúúúúúszik
Jól csúúúúúúúúúúúúúúúszik

A világ legmagasabb csúszdája a brazil Beach Parkban található Insano, még a Guinness Rekordok Könyvében is szerepel. 41 méter magas (épp mint egy 14 emelet magas épület), amelyről lecsúszva állítólag 105 km/óra sebességre gyorsulhatunk fel, mielőtt szétloccsanunk illetve becsobbanunk a vízbe. A vízipark ügynöksége ezzel a lenti ötletes e-dmel próbálta átadni a fílinget, íme.

beach-park-insano-2.jpgBeach-Park-Insano-1.jpg

60 év színekben
60 év színekben

Erzsébet királynő öltözködésével kapcsolatban nekem is olyan érzésem volt mindig, mintha ugyanabból a kosztüm és kalap szettből a szivárvány minden pasztellszínében tartana egyet. (Akkor mondhatnánk, hogy ez az én ötletem...) Uralkodásának 60. évfordulója alkalmából mindenesetre a Pantone és a londoni Leo Burnett kihozta a Pantone Queen-t, mi vennénk.

süti beállítások módosítása