A világ első élő Facebook borítóképe

Szeretnél betekinteni egy ügynökség munkájába? Eddig is megtehetted, több ügynökség is hosszabb-rövidebb időre kamerát szerelt az irodába demonstrálandó, hogy nagyon-nagyon dolgoznak. A szlovák ZARAGUZA Digital azonban még tudott újat mutatni, amikor egy ügyes trükkel közösségi oldaluk legszembetűnőbb pontjára illesztették be a kamera képét. Okfejtésükben arra hivatkoznak, hogy a Facebook borítókép abban az esetben növeli a felhasználói élményt, ha éppen olyan egyedi, mint ők maguk. Hát ők megmutatják milyenek, mégpedig élőben.

zaragoza.jpg

A történet itt érne véget, de a hírt felkapta a Digital Buzz és azon keresztül az internetes kommunikációval foglalkozó ipar, a cég honlapján pedig pörög a látogatásszámláló. Szép volt lányok, fiúk!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr604774391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2012.09.13. 16:55:46

Dehát nem is live, csak az adott pillanat képét merevíti ki. Nomeg csocsóasztalra néz.

magyar ember teli szájjal 2012.09.13. 17:41:10

Itt tart a "kreativitás". Szánalmas. Remélem valami fb szabályba ütközik és törlik az oldalukat.
süti beállítások módosítása