Super Bowl-taktikák
Super Bowl-taktikák

2010-ben egy 30 másodperces tv-szpot ára a Super Bowl alatt átlagosan 3,01 millió amerikai dollár volt. Idén ennél is többet kell fizetnünk ahhoz, hogy legyen fél percünk a reklámozás Mekkájában. De a nagy meccs reklámszünete rég nem arról szól, hogy ki mennyire vicces vagy eredeti: a kisfilmek sokkal nagyobb, integrált kampányok részei lettek az évek során.

 

 

 

...

Darth Vader és a Volkswagen
Darth Vader és a Volkswagen

Szállingóznak a Super Bowl-reklámok, a későbbiekben foglalkozunk majd a „betiltott” darabokkal, addig is itt van azonban a Volkswagen első szpotja mini Darth Vaderrel, a Deutsch Inc. ügynökségtől.

Az Erőt a Passat reklámozására használja a Volkswagen, míg egy másik (szintén Szuper Bowl-os) szpotjuk a Bogarat népszerűsíti majd, más hangulatvilággal, de ugyanolyan élvezhetően.

 



 

Reklámmentes Times Square
Reklámmentes Times Square

Ismét feltűnt a reklámmal kapcsolatosan Morgan Spurlock neve: a rendező most épp egy online képalkotókkal foglalkozó céggel társult, hogy reklámmentessé tegye a New York-i Times Square-t. A  Barbarian Group „No Ad: New York” névre keresztelt alkalmazásában a turisták kedvenc célpontját, megannyi óriásplakát otthonát csupaszíthatjuk le, egy képszerkesztő segítségével. A 360 fokos panorámakép bármelyik szeletét módosíthatjuk, aztán visszatölthetjük, ...

Fontos változások az ADrenalin életében
Fontos változások az ADrenalin életében

Több mint 28 hónapos az ADrenalin blog, eme kerek évforduló alkalmából úgy gondoltuk, kicsit vissztekintünk a mögöttünk álló évekre, és lezárunk egy időszakot. Lezárjuk, mert hamarosan új kinézettel, új tartalommal jelentkezünk, természetesen továbbra is maradva a szakmaiság, az élmény és a bizsergető vizuális ingerek háromszögén belül. Lezárjuk az ADrenalin első korszakát azért is, mert elköszönünk kollégánktól, aki az indulás óta fontos szerepet ...

A világ legrosszabb korcsolyázója?
A világ legrosszabb korcsolyázója?

Furcsa performance szemtanúi lehettek a New York-i Bryant Parkban korcsolyázók, amikor egy pocakos, szörnyű pulcsis bácsi nem tudott lejönni a jégfelújításkor a pályáról. A nézők eleinte nagyon szurkoltak neki, többen a telefonjukat is elővették, hogy hátha nagy eséseket láthatnak, ám erre valószínűleg még ők sem számítottak. A pocakos bácsit ugyanis Moir Shoffmannak hívják, és majdnem 50 évnyi jégtáncos-tapasztalattal rendelkezik.

A performance - nem ...

süti beállítások módosítása