Honlap csokiból
Honlap csokiból

Csoki! Bár nem teljesen tudjuk elképzelni, hogyan jön össze a csokoládé és a sör, a Sagres kakaós (!) söréhez készült honlap láttán igencsak összefutott a nyál a szánkban.

Nem innánk, de ennénk: a Sagres ugyanis (a Grand Union Portugal ügynökségnek köszönhetően) igazi csokiból készített honlapot a terméknek: a felfogadott sokolatőr konkrétan legyártotta az elemeket, majd azokat lefényképezve összerakták egy ennivaló egésszé. Külön kiemelendő az ...

...de a miénk?
...de a miénk?

"És azt láttad már?" - az összes márka álma, hogy reklámfilmjeivel kapcsolatban ez legyen a leggyakrabban elhangzó mondat. Kutatások és könyvek tömkelege szól a meggyőzésről, az agy szerkezetéről, az üzenetekről, a mémek működéséről - tuti recept azonban nincs. Ha valaki pedig dalban mondaná el, még rizikósabb, hiszen nem elég a videó, a dalnak is ütnie kell.

Válogatásunk apropója az  Open Stage Székelylend új videója, a Kalinka kaland amelynek már ...

Átadták az internet-Oscarokat
Átadták az internet-Oscarokat

Lisa Kudrow műsorvezetésével magyar idő szerint kedd hajnalban átadták az internet Oscar-díjaként is emlegetett Webby Awards díjait. Az internet legjobbjait elismerő, rettenetesen komplex díj nyerteseiből szemezgettünk.

Az eseményen az Old Spice fickótól Rebecca Blacken át Daniel Radcliffe-ig minden ember, a Mashable!-től a Twitteren át az Angry Birds-ig minden honlap, alkalmazás és játék jelen volt, aki csak számít a világhálón.

 

A teljes listát itt lehet ...

süti beállítások módosítása