Sikeres tweetek és mobil marketing
Sikeres tweetek és mobil marketing

Távirati stílusban - lapszemle rovatunkban ezúttal is a hét cikkterméséből szemezgetünk. Végre újra volt időnk olvasni ezen a szép napsütéses héten, és a következő írásokat találtuk méltónak a figyelmetekre.

Az e-maketer arról tudósít, hogy várhatóan hogyan alakul át a mobil marketing fókusza az elkövetkező években .
 

Az AdAge a tavalyi év legsikeresebb tweetjeit elemzi tanulságosan:
 

A Mashable a smartphone-nal felszerelt amerikai anyukák vásárlási ...

A pornópápa az ajtódon kopogtat
A pornópápa az ajtódon kopogtat

Ne hagyd, hogy a kis lurkók őrizetlenül netezzenek, mert különben jön a csúnya gonosz, szőrös ember, minden idők egyik legcsúnyább pornósa, Ron Jeremy bácsi, és hozza magával a kecskéket is - mert mindig csak egy elgépelésnyire vagy a pornótól.

Két kisgyerek, két babakecske és Pete, a felvilágosító pornóbáb szerepel ebben a filmecskében, olyan sztárok mellett, mint FattyD, Tia Gunn, Brandy Anniston - bárkik is legyenek ők. Annyi biztos, mi nem a kövér ...

El a kezekkel a majmoktól!
El a kezekkel a majmoktól!

Bizonyára sokan vannak olyanok, akiknek szúrja a szemét a reklámokat elárasztó majomhadsereg - éjjel-nappal csak csimpánzok és gorillák akarnak eladni nekünk valamit, mi pedig nem tehetünk mást, csak vállvonogatva hiszünk közeli rokonainknak. Erre talált megoldást PETA sugalmazására a New York-i BBDO.

A hír fura. Az ügynökség a PETA állatvédő szervezet kezdeményezésére auto-correct funkciót telepített a számítógépeire, a programnak egy feladata van: amikor ...

Hajsza a fél interneten át
Hajsza a fél interneten át

Láttunk már óriásbannert, interaktív megoldásokat, egész honlapra kiterjedő promóciót, több honlapon átívelő kampányt, ilyet azonban még nem: a párizsi Agency H egy igazi netalapú fogócskára invitál minket.

Az alapsztori természetesen a termékkel kapcsolatos: a Dailymotion.com oldalán lévő videóalakok szeretnék megszerezni a Mennen dezodort. A hajsza tovább folytatódik többek között a Pizza Hut és a Eurosport oldalain, de a bekukkantunk a Facebookra is, ...

Betiltanák a mérgezett szenteltvizet
Betiltanák a mérgezett szenteltvizet

A BBC értesülései szerint a brit muszlimoknak titokban eladott szenteltvíz, a Zam Zam Water, mérgező. Az Iránból származó szent ital a vizsgálatok alapján veszélyes mennyiségű arzént tartalmaz - ez pedig nehéz helyzet elé állítja a brit hatóságokat, hiszen az (egyébként feketepiacon kapható) italt a helyi muszlimok szentként tisztelik.

„Az emberek nehezen fogadják el, hogy ez a víz mérgező lehet” - nyilatkozta egy egészségügyi szakértő a BBC-nek, ám ...

süti beállítások módosítása