Erre használjuk majd Sirit

Conan O'Brien és stábja megint megcsinálta videóban az elkerülhetetlent: mert legyünk őszinték, ki ne próbált volna ki disznó szavakat angolul, amikor először látta a Google Voice Search alkalmazást telefonba építve? Akkor mire másra szolgálna az Apple interaktív asszisztense, mint hogy megtrollkodjuk? Naugye.

 

A Conan-videóban Siri (aki ugye ráadásul nő, nem véletlenül) megkapja a magáét: a félperces álreklám legalább annyira vicces, mint a Shit Siri Says mikroblog, ahol a virtuális asszisztens legjobb válaszait gyűjtik össze a felhasználók. Az Apple helyében mi nagyon ráfeküdnénk erre a vonalra, mert bár eddig is jó munkát végeztek, hogy egy alapvetően funkció-központú szolgáltatás szórakoztató legyen, jól látható az igény a disznó férfiak részéről, hogy beszélgetni tudjanak a telefonjukkal. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr753331305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilly.alien 2011.10.26. 20:30:44

A 'Shit Siri Says' blogon könnyesre röhögtem magam! XD

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.26. 21:09:55

Az egész humbugot ki lehetne kerülni. A szöveget elküldik hálón egy kis kínainak, aki beolvassa a választ. :) Igaz, hogy akkor meg ott a call center... :)
No, még egy fícsör, amin jót lehet röhögni. Másra úgy sem jó!

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2011.10.27. 04:07:27

a vicces rész lemaradt véletlenül asszem, nem találom benne sehol ... =)
süti beállítások módosítása