Tényleg fertőző kampány

Undorító, de zseniális - egyetemistaként nem is gondoltuk volna még anno, hogy a hűtőben tenyésző dolgoknak komoly reklámértéke lenne. A Warner Bros kanadai kirendeltsége viszont igen: mikrobiológusokkal és immunológusokkal felvértezve megcsinálták ezt a tényleg tökéletesen kigondolt plakátot.

A dolog rettenetesen egyszerű: a két szögletes, Petri-csészeként működő hirdetőfelületen egyszerűen kitenyésztették a feliratot mindenféle baktériumokból és gombákból. A plakátok Steven Soderbergh új filmjét, a Fertőzést népszerűsítik. Ha nem is víruskampány, de baktérium mindenképpen. Ha-ha.

 

A plakátokat egyébként a torontói LoweRoche készítette, reméljük, senki sem betegedett meg közülük a gyártás során. Ha-ha. A film viszont érdekesnek tűnik.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr373213782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.09.09. 21:51:18

mi a redvás túrós pörsenéses szar az hogy "undi"? Ilyen gennyes fost hogy a picsába bírsz leírni? mi a faszom az hogy undi, te így beszélsz bazmeg hétköznap az ismerőseiddel is, hogy undi meg talizunk meg édi? hát baszd meg te gennyes szar akkor

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.10. 10:20:37

Jó ötlet! Mi lett a fungus-okkal utána! Remélem nem ölték meg őket! Azóta is vidáman élik napjaikat egy aggok házában, mint lábgomba. :)
süti beállítások módosítása