Bámulj melleket!

Na igen, a cím direkt megtévesztő, hatás- és lájkvadász, de nincs messze az igazságtól. Brit tudósok úgyis kiderítették, hogy a női mellek nézése jó hatással van a férfiak egészségére - a SoBe oldalán pedig választhatunk az egészség vagy a győzelem között: Kate Upton, 19 éves tehetség szemébe kell nézni folyamatosan, ami bizony egyáltalán nem könnyű. 

Voltaképpen könnyű elfelejteni, hogy ez az egész egy üditőt reklámoz és nem Kate Upton adottságait, mert utóbbi célra is tökéletes. „Próbálj ki mindent” - szól az üzenet, feltételezhetően a cég széles termékkínálata jut erről is eszébe mindenkinek.

 

A honlapon található játékról még annyit: körülbelül tízszer próbáltuk meg, de egyszer sem sikerült. Valaki mondja el, mi van a végén :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr403047786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2011.07.07. 20:10:56

másfél videó van a végén.
egyébként tök egyszerű. ha mozdulatlan az egér akkor elkezd leesni a szem, és lassan megy fel. kép tetején mozgasd az egeret jobbra-balra, és nézd amit akarsz :)

jobbcsapott 2011.07.07. 21:56:33

csaj jó reklám szar.

Ez az új Nick 2011.07.08. 07:14:15

Szobink nekünk is volt de akkor max köpenyes mukásasszonyok tudták volna reklámozni... :) Ééééérted???? SoBe ---> Szobi :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.07.08. 10:16:00

klassz++
és
klassz+++++

(hogy melyik mire, azt mindenki maga...:)
süti beállítások módosítása