A Super Bowl és az úszómedencék

Ahogy közeleg a 45. Super Bowl, egyre többet fogunk hallani arról, ami igazán érdekes benne: a reklámokról. Első fecskénk a HomeAway.com kampánya, amit igen erős webes támogatással küldenek neki a február hatodikai megmérettetésnek.

A HomeAway.com házak bérbeadásával foglalkozik, legfőbb üzenete az: minek mennél hotelbe, ha lehet egy házad is kölcsön? A kampányhoz a honlap a texasi Vendor Inc. ügynökséggel, valamint a B-Reel filmes céggel társult. Idei filmjük a vakációkat megmentő "Ministry of Detourism" titkos főhadiszállásán játszódik, a kicsit több mint 2 perces teaser-filmecske ezt meséli el.

A HomeAway másodszorra vásárol magának helyet a Super Bowl-ban, logikusan következik, hogy 2010-ben bejött neki a dolog: a tavalyi szpot utáni 24 órában az oldal nézettsége ötszörösével nőtt, a következő 30 napban pedig 171 ezer, a céggel kapcsolatos interakciót mértek a Facebookon. Az oldal Facebook-rajongóinak száma a Super Bowl utáni hétben 76 ezerről 98 ezerre nőtt.

Ezt próbálja meg túlszárnyalni az idei kisfilm: most viszont már a HomeAway kifejezett célja a digitális szóródás megtámogatása. A reklámot ugyanis a saját lakásukat kiadni vágyók egyénire szabhatják, felturbózhatják a házukról készült fotókkal, így voltaképpen "elkészíthetik" a saját Super Bowl-os szpotjukat. A friss műremeket pedig nyilván továbbküldik Facebookon, Twitteren és emailben. A HomeAway ezenfelül beveti közösségi oldalait, email-listáját, valamint Facebook-hirdetésekkel és Google AdWords-kampánnyal készíti elő a terepet a Super Bowl napjáig.

Az idei Super Bowl hirdetői között egyébként megtalálható lesz majd többek között a Doritos, a Pepsi Max, a Teleflora, a GoDaddy (ugye mindenki emlékszik tavalyról?), valamint a Skechers is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr142685387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása