10 érdekes tény a Facebook-ról
10 érdekes tény a Facebook-ról

1. A régi Facebook fejlécen Al Pacino szerepelt  
 
A 2007-es dizájnváltásig egy bináris kódokból kirajzolt arc volt látható az oldalon, melyről csak mostanában derült ki, hogy igazából Al Pacino.  David Kirkpatrick legújabb könyvében, melynek neve The Facebook Effect elárulta, hogy a fotót Mark Zuckerberg, a Facebook alapítójának egyik photoshoppos barátja készítette.
 
2. A korai szakaszban a Facebook fájlmegosztókén is funkcionált  
 
Bár nem szerepel a ...
Szívroham-automata
Szívroham-automata

Míg a Coca-Cola boldogság automatával , az idehaza kevésbé ismert Primo egy szívroham-masinával lepte meg a szomjas embereket.  A gyümölcsös üdítőket forgalmazó márka be szerette volna bizonyítani, hogy a fogyasztók sokkal jobban járnak, ha a szénsavas és cukros löttyök helyett inkább az ő hűsítő italukat isszák, ezért egy új-zélandi benzinkúton az éjszaka leple alatt olyan ijesztő meglepetést terveltek ki, amit bizonyára egyetlen vevő sem felejtett el.
 
...
Repülő-szamár
Repülő-szamár

Különös turizmusösztönző lépésre szánta el magát egy orosz tengerparti kisváros, ahol a helyiek egy csacsit kötöttek egy ejtőernyőhöz, majd húztak végig motorcsónakkal a tenger felett. A szerencsétlen pára hosszú percekig repkedett a levegőben, majd belecsapódott a vízbe, ahol több métert sodródott. De miért is írunk erről?
 
Mert az esetről készült egy videófelvétel is, amit a helyiek "vírusfilmként" szerettek volna terjeszteni a világhálón, hogy ...
süti beállítások módosítása