Vizen futó fiatalok
Vizen futó fiatalok

Ismét született egy új sportág, amit néhány őrült fiatal talált ki, és aminek lényege a vízen futás. Teljesen abszurdnak hangzik, de igaz, úgy hívják, hogy "Folyékony hegymászás". Állítólag az ókori görögök már próbálkoztak vele, de nem sikerült túl jó eredményeket elérniük – a megfelelő felszerelés és körülmények hiányában. Hiszen a sporthoz több feltételnek is adottnak kell lennie: jó minőségű, vízhatlan cipőnek, alacsony ...
Szólj be a diktátoroknak!
Szólj be a diktátoroknak!

A közösségi oldalak ereje óriási. Naponta több ezren csatlakoznak a vérkeringésébe, ahol információkat és véleményeket cserélnek egymással, ezzel is formálva a körülöttük lévő világot. Az Amnesty International éppen ezért úgy döntött, hogy egy jó cél érdekében kihasználja ezt a mechanizmust és létrehozza a saját közösségi oldalát.
 
A Facebook mintájára kifejlesztett Tyrannybook -on a felhasználók a világ legnagyobb zsarnokainak újabb és újabb ...
Ettél már fagyit hullámvasúton?
Ettél már fagyit hullámvasúton?

Ha idáig nem tetted meg, ezután se próbálkozz vele, mert olyan csúnyán járhatsz, mint az alant látható vírusvideó szereplői, akik a Cadbury legújabb kampánya kedvéért egy bitang jó hullámvasúton próbálták elfogyasztani a jeges finomságot. Öröm nézni, ahogy a krémes arcú lányok visítoznak, miközben a szájukba tömködik a fagyit.
 
A kisfilm – nem meglepően – a márka Flake 99 nevű fagylaltját, illetve egy hozzá tartozó microsite-ot népszerűsít. ...
Tudatalatti Marlboro-reklám a Ferrarikon?
Tudatalatti Marlboro-reklám a Ferrarikon?

Kedves olvasó!
 
Válaszolj őszintén a következő kérdésre! Téged ez a Ferrarin lévő vonalkód arra ösztönöz, hogy rágyújtsál egy Marlboro cigarettára? Brit orvosok szerint minden bizonnyal igen. A szakemberek váltig állítják, hogy a Ferrari ezzel a megjelenéssel megszegte a dohánytermékek reklámozásáról szóló törvényt, mégpedig súlyosan.
 
 
Mint köztudott, a Forma 1-ben már jó ideje tilos dohánytermékeket reklámozni – pedig a sportágnak korábban ...
Szexi munkáscsajok
Szexi munkáscsajok

Ki gondolná, hogy egy építkezésen nem csak megizzadt, szőrős testű férfiak dolgoznak, hanem bugyira és melltartóra vetkőzött csajok is? A fehérneműket forgalmazó Marisa Lingerie legújabb gerillaakciójában pedig pont ez történik. A márka legújabb boltjának építése közben a helyszínt elkerítő falra egy lyukat vágtak, amin keresztül a járókelők szexi csajokat kukkolhattak.
 
A rendkívül olcsó és egyszerű akció minden bizonnyal emlékezetes élménypont ...
Mickey Rourke megint őrjöng
Mickey Rourke megint őrjöng

Bizonyára mindenki hallott már a 9 és ½ hét , a Pankrátor és a Vasember 2 sztárjának zűrös életéről. Mickey a mai napig iszik, és nem is csinál ebből titkot. Szinte havonta hallhatunk az újabb megmozdulásairól, melyek az alkohol által kiváltott agressziónak tulajdoníthatók. Hol egy fotóst ver péppé, hol egy riportert rugdos meg, vagy éppen egy guberálót kerget el üvöltve a háza elől.
 
Ezért is vicces, hogy a holland Bavaria sör őt kérte fel legújabb ...
Gerillatámadás egy repülőn
Gerillatámadás egy repülőn

10 ezer méter magasan, egy német utasszállító repülő belsejében érte támadás a gyanútlan utasokat. A rendkívül kreatív gerillaakcióban többen megdöbbentek, néhányan pedig kifakadtak a röhögéstől. Az elkövetők vállalták márkájukat, a rendkívül olcsó Germanwings légitársaságot, amely annak ellenére, hogy fapados, meglepően komfortos utazást kínál az áldozatoknak.
 
Az akcióról egy amatőr felvétel is készült, amely azóta bejárta a világhálót ...
Keresgélj Red Bullt a Youtube-on!
Keresgélj Red Bullt a Youtube-on!

Az első magyar reklám az ADrenalinon a Red Bull Hungária Kft. nevéhez fűződik, amely egy színvonalas és különleges víruskampánnyal támogatta meg az új Red Bull Energy Shot termékét. Az E-Shotként is becézett ital a megszokott energiaital koncentrált, szénsavmentes változata, amely 60 ml-es kiszerelésben kapható. A gyártó koncepciója szerint a termék sportolóknak, üzletembereknek, diákoknak és kamionsofőröknek lehet hatékony fegyvere a fáradtság ellen.
 
...
Magyar reklámok az ADrenalinon
Magyar reklámok az ADrenalinon

Kedves Olvasók!
 
Az arculatváltás mellett a másik fontos változás az ADrenalin életében, hogy mostantól már magyar reklámokról is írni fogunk.  A többi reklámos bloggal ellentétben mi  viszont megpróbáljuk azokat a megjelenéseket és különleges kommunikációs megoldásokat bemutatni, amelyek inkább előre viszik a hazai szakmát és amikre büszkék lehetünk. Hiszen fikázni és ócsárolni könnyű a rossz reklámot. Megtalálni és elismerni a jót, az már sokkal ...
süti beállítások módosítása