Szőke nők vs. okostelefon

„Szupertitkos mobiltelefon-tesztelési módszerek szivárogtak ki! A Nagy Terméktesztelő Intézetben modellek, gyerekek és nagyszülők közreműködésével próbáltak ki különböző okostelefonokat. A videókból kiderül: milyen, ha a szőke nő kutyául beszél? Hogyan tartja a nagypapa a telefont, ha fényképezni szeretne? Milyen trükkökkel lehet egy ugrándozó békát tűélesen lekamerázni? Mindezeket egy remek színészi vénával megáldott koordinátor kénytelen levezényelni, összesen három komikus felvonásban."
 
Mindez persze csak a Sony Ericcson víruskampánya, amely pár hónappal ezelőtt már bejárta a világot, de most végre idehaza is felhasználták. A filmek a márka Update szolgáltatására hívják fel a figyelmet, amellyel a felhasználók könnyedén frissíthetik telefonjaik szoftverét. Nézzük hát a "profi felhasználókat".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr652685359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása