Dekázz együtt Maradonával!

Idén ünnepli 50. születésnapját Diego Maradona, minden idők egyik legjobb labdarúgója, az argentin válogatott világbajnoka. A jeles alkalom apropójából a Puma egy különleges Facebook-os alkalmazással ünnepli meg a világsztárt és a róla elnevezett futballcipőt. A vírusként terjedő játék Maradona védjegyét, a dekázást használja fel.
 
 
A szabályok egyszerűek: indítsd el az alkalmazást (ha épp nincs túlterhelve), kezdj el dekázni, és van 30 perced, hogy továbbpasszold a labdát egy ismerősödnek. Minél több emberen megy keresztül a videó, annál tovább marad a levegőben a laszti. Ha viszont letelik a 30 perc, a labda leesik és Maradona bepöccen. Úgyhogy érdemes minél tovább zsonglőrködni!
 
Az alkalmazás nagyon jól van összerakva – leszámítva a már említett túlterheltségből adódó problémákat. Tökéletesen használja ki a Facebook adta lehetőségeket, így emberek ezreihez képes órák alatt eljutni. A lánc-elven működő játék egy egyedi fület is kapott a Puma Football rajongói oldalán, így az oda érkezők extra infókat, illetve egy szórakoztató videót is megnézhetnek a focilegenda legszebb trükkjeiről.

 

via: Viralblog 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr102685341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása