Álláshirdetés pizzával

Az biztos, hogy manapság nem túl könnyű munkát találni a reklámszakmában – itthon és külföldön egyaránt. Különösen nehézzé teszi az elhelyezkedést, ha ketten egyszerre akarnak elszegődni egy ügynökséghez. Pedig egy jól összeszokott párossal többet is lehet nyerni, mint két új alkalmazottat.
 
Tökéletes példa erre Joel Utter és Gustav Geadström duója, akik art directorként, zenészként és pizza-készítőként is ott vannak a szakmában. Az élet azonban úgy hozta, hogy új kreatív munkahely után kellett nézniük, ezért a swéd páros egy szokatlan, ám annál figyelemfelkeltőbb "álláshirdetést" készített a neten. Megalkották az Ügynökségi Pizza Készítőt.
 
Az ízlésesen tálalt weboldalon a látogatók különféle pizzákat készíthetnek, amit a srácok akár a valóságban is megsütnek és elvisznek a kitalálójának – feltéve, ha az egy ügynökségi döntéshozó, aki felajánl nekik egy állásinterjút. A site híre szépen terjed a neten, több szakmai blogon is felütötte a fejét, így biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan új munkájuk lesz a vizuál-zsonglőröknek. Addig is, készítsen mindenki egy pizzát, hogy lássák a munkaadók a weboldal sikerét!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr372685298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása