Vizen futó fiatalok

Ismét született egy új sportág, amit néhány őrült fiatal talált ki, és aminek lényege a vízen futás. Teljesen abszurdnak hangzik, de igaz, úgy hívják, hogy "Folyékony hegymászás". Állítólag az ókori görögök már próbálkoztak vele, de nem sikerült túl jó eredményeket elérniük – a megfelelő felszerelés és körülmények hiányában. Hiszen a sporthoz több feltételnek is adottnak kell lennie: jó minőségű, vízhatlan cipőnek, alacsony hőmérsékletnek, egy hideg tónak és egy jól kialakított partnak, ahonnan rá lehet futni a vízre. Gondoljunk bele tudományosan: ha egy megfelelő szögben és megfelelő sebességgel haladó test – mint például egy kavics – képes a vízen pattogni, akkor egy ember is képes lehet rá. A videó is azt bizonyítja, hogy megfelelő koncentrációval és sok gyakorlással akár 4-5, vagy annál több lépést is megtehetünk a víz felszínén, mielőtt elsüllyednénk.

De a film egy baromi nagy átverés, hiszen a sport- és hegymászó ruházattal foglalkozó Hi-Tech Sports vírusvideója. Bevallom őszintén, az elején én is csúnyán bevettem az egészet – mivel még nem hallottam a márkáról, így nem vettem észre, hogy kb. minden második jelenetben ott van a logójuk. És nagyon sokan vannak így ezzel. Vannak olyanok is, akik még mindig nem jöttek rá az igazságra, pedig az tényleg ott van a szemük előtt. De a videó igazi célcsoportja biztosan értette a poént és most nagyon jót nevet a többieken. Nézzétek meg ti is, de nehogy kipróbáljátok otthon! 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr442685190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása