Zenélő cipők a Nike-tól

Ötletes, szórakoztató és a Nike-hoz képest szokatlanul költséghatékony vírusfilmmel rukkolt elő a márka. A videóban ügyesen erősítik tovább a zene és futás közötti kapcsolatot, ráadásul olyan szemléletesen mutatják be a Nike Run+ cipőket, mint egy teleshoppos reklámban.
 
A szokatlan live act-ben egy japán csapat, a Hifana játszik a termékeken, melyek mindegyikéhez egy-egy hangeffekt van hozzákötve. Azt gondolhatnánk, hogy az egész csak kamu, pedig nem az. A cipőkbe ugyanis hajlékony mozgásérzékelők voltak beépítve, amiket egy őrült zseni, Tomoaki Yanagisawa tervezett. A programozásért pedig Daito Manabe felelt, akinek már korábban is voltak szokatlan performanszai.  
 
A film telitalálat: újszerű, fiatalos, átjön az életérzés, jól látszódnak a termékek és egyben van az egész. A legviccesebb a film végén lévő jogi nyilatkozat, amelyben felhívják a nézők figyelmét, hogy a megvásárolt termékek nem fognak hangokat adni – maximum, ha az aszfalthoz vágjuk őket. 
 

UPDATE: Itt van a hogyan készült videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr722685161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása